Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
DONATOR
Donator:
Philip Morris Services d.o.o. Beograd
Adresa:
Bulevar Zorana Đinđića 64a
Grad:
Beograd
Država:
Srbija
Web stranica:
Opis:
Dobrodošli u ogranke Philip Morris International-a (PMI) u Srbiji. Mi danas poslujemo kroz Philip Morris Operations a.d.  (PMOP) i Philip Morris Services d.o.o (PMSE) i zapošljavamo oko 1,000 ljudi širom zemlje.

U oktobru 2003. godine, PMI je privatizovao najveću srpsku fabriku duvana – DIN „Fabriku duvana“ a.d. Niš (DIN). U tom trenutku DIN je imao više od jednog veka iskustva u proizvodnji cigareta. U proteklih devet godina PMI je uložio više od 665 miliona evra u DIN, čime ostaje jedan od najvećih investitora u zemlji. Fabrika u Nišu jedna je od najmodernijih u globalnoj mreži fabrika kompanije PMI.

Mi danas predstavljamo najveću duvansku kompaniju u zemlji. Naše snažno tržišno vođstvo je rezultat udruživanja snaga domaćih robnih marki DIN-a kao što su Best Export, Classic i Drina, i vodećih međunarodnih robnih marki iz proizvodnog asortimana Philip Morris International-a, kao što su Marlboro, Parliament, L&M, Bond Street, Philip Morris i Next.

Mi smo takođe aktivno angažovani u zajednicama u kojima poslujemo i iz kojih nabavljamo duvan. Od 2003. do 2012. godine, otkupili smo preko 26.000 tona domaćeg duvana u vrednosti od preko 79 miliona evra. Više od 1.000 uzgajivača duvana je bilo uključeno u program vredan preko 4 miliona evra kojim je investirano u opremu, skladišta, sušare, uključujući i kratkoročna ulaganja u semenski i sadni materijal.

Takođe, značajno doprinosimo razvoju zajednice kroz programe usmerene na podsticaj zapošljavanju kroz podrsku preduzetništvu, obrazovanje,  brigu o životnoj sredini i održivom razvoju i ostalim ključnim problemima zajednice. Tokom proteklih devet godina u Srbiji smo uložili preko10,5 miliona evra u donacije za podršku zajednice.
Ocena: 
Vaša ocena: 
Aktuelni oglasi donatora:
Nema aktuelnih oglasa donatora!
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage