Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
GRAWE osiguranje a.d.o. ulaže u obrazovanje
Datum:
26.04.2011
Izvor:
GRAWE osiguranje a.d.o. je pomoglo izdavanje knjige „OSIGURANJE – PRAVO, INSTITUCIJA, MENADŽMENT“ autora prof. dr Nade Vignjević-Đorđević i prof. dr Nebojše Žarkovića, predavača sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti ekonomije i finansija. GRAWE je time potvrdilo svoju društvenu odgovornost, ne samo brigom o podizanju kvaliteta obrazovanja budućih kadrova u finansijskom sektoru i drugim privrednim granama, već i kontinuiranim ulaganjem u edukaciju društva. 

Knjiga „OSIGURANJE – PRAVO, INSTITUCIJE, MENADŽMENT“ namenjena je, pre svega, studentima univerziteta na kojima predaje prof. dr Nada Vignjević-Đorđević, ali i svima kojima je potrebno sticanje novih ili osvežavanje postojećih znanja iz oblasti osiguranja. „U savremenom svetu ne postoje materijalne vrednosti niti lica kojima ne preti rizik od nastanka ekonomski štetnog događaja. Svedoci smo ogromnih ekonomskih šteta i ljudskih žrtava koje nastaju realizacijom rizika (poplave, terorizam, pad aviona, požari itd.), što potencira značaj osiguranja.“ ističe prof. dr Nada Vignjević-Đorđević u predgovoru svoje knjige. Ona je objavila više od 30 stručnih radova u domaćim i međunarodnim časopisima, a svoje dugogodišnje iskustvo u ekonomiji i profesorskom angažovanju na brojnim fakultetima u zemlji usmerila je na edukaciju šire javnosti o oblasti osiguranja.

Osiguravajuće društvo GRAWE, nastavljajući svoj rad na stalnom rastu i razvoju Društva, neguje poverenje svojih klijenata i zalaže se za podizanje svesti populacije o značaju osiguranja. „Sigurni i stabilni nastavljamo sa postavljenom strategijom dugoročnog poslovanja na tržištu, vodeći računa o socijalnim aspektima društva i potrebama tržišta, svesni odgovornosti koju nosimo za zajednicu i pojedinca. Kao i prethodnih godina, nastavićemo da ulažemo napore u edukaciju i informisanje stanovništva o značaju osiguranja, ali i u obrazovanje mladih jer su oni nosioci budućnosti Srbije.“, rekao je predsednik Upravnog odbora GRAWE osiguranja gospodin Kristof Cetl.

Izvor: Stipendije.rs

Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage