Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Od danas glasanje za najbolji crtež na konkursu JP „Gradsko stambeno”
Datum:
09.11.2010
Izvor:
Sto najboljih dečjih radova, koje je izabrao stručni žiri, ušlo je u uži izbor za najlepši crtež na konkursu JP „Gradsko stambeno”, a od 9. do 17. novembra svi zainteresovani mogu da glasaju za tri najbolja crteža na internet-stranici www.stambeno.com. Dvanaest najboljih crteža naći će se na zvaničnom kalendaru „Stambenog” za narednu, 2011. godinu. 

– Ovakvim akcijama želimo da se približimo novoj generaciji korisnika naših usluga i da zajedno s njima radimo na unapređenju kulture stanovanja u Beogradu – rekao je Slobodan Miljković, direktor JP „Gradsko stambeno”, i dodao da je pozitivna reakcija najmlađih na edukativnu predstavu „Liftovanje”, kao i na akciju „Stambeni bonton” takođe dobar pokazatelj da se kvalitetan rad sa najmlađima uvek isplati i da daje dobre rezultate na duži rok.

Proglašenje pobednika i dodela nagrada biće organizovani u okviru izložbe nagrađenih radova krajem godine, a cela akcija će biti propraćena i preko profila „Stambenog” na društvenoj mreži Fejsbuk. Inače, ove godine je stigao sličan broj radova kao i prethodne, kada ih je bilo oko hiljadu.

Tri prvoplasirana mališana biće nagrađeni pohađanjem tromesečne škole crtanja i kompletnim crtačkim priborom za školu. Ostalih devet najbolje plasiranih biće nagrađeni crtačkim priborom: setom drvenih boja, setom tempera, setom vodenih boja i odgovarajućim papirom. Svih dvanaest prvoplasiranih dobiće i odgovarajuće nagradne plakete.  

Nagradni likovni konkurs „Moja zgrada” namenjen je učenicima prvog i drugog razreda osnovnih škola sa teritorija deset beogradskih opština na kojima „Gradsko stambeno” posluje (Stari grad, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Vračar, Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Zemun, Rakovica) na jednu od unapred zadatih tema: „Moja zgrada – u proleće”, „Moja zgrada – u leto”, „Moja zgrada – u jesen”, „Moja zgrada – u zimu”.

Izvor: Beoinfo
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage