Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
DONATOR
Donator:
Siemens d.o.o. Beograd
Adresa:
-
Grad:
Beograd
Država:
Srbija
Web stranica:
Opis:
Vizija nastupa Siemens-a na tržištu Srbije je da zadržimo vodeće pozicije u oblastima industrije, energije i medicinske opreme i da kao lokalna kompanija neposrednim prisustvom i kvalitetnim nastupom na tržištu doprinesemo daljem razvoju privrede i infrastrukturnih sistema u našoj zemlji. Kroz novu organizaciju i podelu na tri prodajna sektora – Industry, Energy, Healthcare – nastojimo da budemo još efikasniji, a zahvaljujući razvoju novih tehnologija u mogućnosti smo da ponudimo ekološki prihvatljive proizvode koji će obezbediti održiv razvoj našeg društva.

Sa željom da promovišemo koncept zelenih tehnologija, energetske efikasnosti i zaštite životne sredine nastavljamo promotivnu kampanju “Energetska efikasnost i zaštita životne sredine“ u okviru koje smo do sada posetili osam većih gradova u Srbiji i predstavili prednosti koje lokalnim samoupravama i privredi mogu da donesu projekti unapređenja energetske efikasnosti.

Integritet i odgovornost su takođe važni za sve nas u Siemens-u. Čvrsto verujemo da korporativna saobraznost predstavlja osnov za održiv razvoj kompanije i zato konstantno ulažemo u edukaciju naših zaposlenih i naših partnera i kupaca na temu važnosti odgovornog poslovanja. Ulažemo i u brojne kulturne, umetničke, obrazovne i sportske manifestacije i inicijative. Naše takmičenje „Create the Future“ svake godine okuplja sve više ambicioznih mladih ljudi koji se izražavaju kroz multimedijalne forme. Siemens d.o.o. Beograd podržava ove aktivnosti jer smatramo da bez investiranja u društvo u kojem posluje nijedna kompanija ne može da bude uspešna u svom radu.

Imajući sve to u vidu, Siemens d.o.o. Beograd vidi aktivno medijsko izveštavanje na temu energetske efikasnosti, zelenih tehnologija i zaštite životne sredine iz oblasti industrije, energetike i medicine, kao jedan od većih prioriteta za Srbiju. U tom smislu, priznanje i nagrada onim novinarima koji to efikasno čine, je od izuzetne važnosti i glavni je razlog što smo se odlučili da ove godine po prvi put organizujemo “Siemens godišnju novinarsku nagradu – Kroz inovacije do zelene budućnosti”.

U Siemens-u, tražimo izuzetnost u svemu što radimo; izuzetnost proizvoda, kvalitets usluga i rešenja. Ali najviše od svega, tragamo za izuzetnošću u ljudima i tamo gde uspemo da je pronađemo, sa zadovoljstvom je nagradimo. Ovim putem želimo da Vas podstaknemo da nam pošaljete svoje radove, jer su svi više nego dobrodošli za Siemens godišnju novinarsku nagradu za 2010. godinu.
Ocena: 
Vaša ocena: 
Aktuelni oglasi donatora:
Nema aktuelnih oglasa donatora!
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage