Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
U Info rumu uručeni sertifikati polaznicima kursa engleskog jezika
Datum:
16.10.2011
Izvor:
U prethodna tri meseca znatno sam unapredila znanje engleskog jezika, koje će mi pomoći oko budućeg zaposlenja, ali i u drugim segmentima života, istakla je studentkinja treće godine prava Marijana Vulović, koja je pohađala kurs u organizaciji Kancelarije za mlade. 

Ona je ukazala da je kurs, koji se održava u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, bio veoma stručan, usredsređen na teoriju i komunikaciju.

– Predavanja su obeležili konstruktivni i stručni predavači, lep ambijent, kao i kolege sa kojima sam se družila i uspešno sarađivala – rekla je Vulovićeva za Beoinfo. 
 
Milivoje Šarić, koji je uspešno završio srednji nivo kursa, naveo je da se i ranije služio engleskim jezikom, ali da je došao da ga usavrši i dobije priznati sertifikat koji će mu pomoći u pronalaženju posla. 

Njegova koleginica iz grupe Marija Bejatović dodala je da je njeno osnovno zanimanje muzika ali da svakako treba znati svetske jezike, i pozvala mlade ljude u Beogradu da se priključe nekom od budućih kurseva stranih jezika.

Džejms Oven, direktor škole „Oven” koja je rukovodila programom, podsetio je da je u prethodna tri meseca kurs pohađalo 130 polaznika dva puta nedeljno. On je izrazio zadovoljstvo saradnjom sa Info rumom, kao i evidentnim napretkom polaznika u savlađivanju engleskog jezika. 

Direktor Kancelarije za mlade Kosta Andrić podsetio je da je pre nekoliko meseci potpisan ugovor sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, prema kome Info rum preuzima deo programa edukacije mladih nezaposlenih ljudi. On je naveo da je Info rum i osnovan da pomogne mladim nezaposlenim ljudima, kojih prema evidenciji u Beogradu ima oko 20.000. 

– Za nepunih šet meseci, od kada je otvoren Info rum u zgradi Kolarčeve zadužbine, kroz njega je prošlo 9.000 direktnih korisnika koji su pohađali kurseve računara, stranih jezika (engleski, nemački i španski), raznih vrsta treninga, edukacija, seminara, pisanja projekata, ali i dobijanja pravne pomoći – naveo je Andrić. 

Kancelarija za mlade grada Beograda osnovala je Info rum, koji se nalazi u  Ulici 1.300 kaplara 2 (bočni ulaz Kolarčeve zadužbine), s namerom da mladim ljudima omogući pristup besplatnom internetu, predavanjima, skupovima, kao i drugim vidovima edukacije.

Izvor: Beoinfo
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage