Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Pobednici konkursa Banca Intesa „Dokaži se 100%“ najuspešniji i u Italiji
Datum:
19.03.2013
Izvor:
Intesa Sanpaolo, bankarska grupacija u okviru koje posluje Banca Intesa, proglasila je pobednike internacionalne faze drugog godišnjeg konkursa „Dokaži se 100%“, takmičenja studenata u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata. Tim iz Srbije u sastavu Ana Rakita, studentkinja Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, i Boban Biserčić, student Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, odneo je pobedu u oblasti implementacije kandidovanjem projekta pod nazivom „Od (ne)zadovoljnih klijenata do aktivnih brend ambasadora“. Najuspešniji u kategoriji inovacije bio je tim iz Egipta sa projektom „Inovativni ATM-ovi“. Pobednici nadmetanja imaće mogućnost da se stručno usavršavaju u Diviziji internacionalnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe ili da pohađaju letnju školu na prestižnom Universita Cattolica.

Na međunarodnom takmičenju u Italiji nadmetali su se pobednici lokalnih konkursa koji su prethodne godine sprovedeni u sedam zemalja u kojima Intesa Sanpaolo Grupa posluje kroz Diviziju internacionalnih banaka članica. Na takmičenju u organizaciji Banca Intesa izabrana su tri pobednička tima koja su našu zemlju predstavljala u Italiji a svaki od timova imao je po dva člana. Osim Ane Rakite i Bobana Biserčića, na konkursusu učestvovali i Jelena Cvrkotić, studentkinja Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, i Jelica Krsmanović, studentkinja Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, pobednice lokalnog konkursa u oblasti implementacije kao i Đorđe Petrović i Milan Đorđević, studenti Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, kao autori najinovativnijeg projekta na konkursu Banca Intesa. 

Cilj studentskog nadmetanja „Dokaži se 100%“ jeste da na poseban način stimuliše kreativnost studenata i inovativan pristup u izradi projekata na polju unapređenjazadovoljstva klijenata, kao i da ustanovi godišnju studentsku nagradu za izvrsne ideje koje doprinose promovisanju i razvoju ove oblasti poslovanja.

Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage