Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Proglašeni pobednici EY studija slučaja za srednjoškolce „Start Young - Take the Lead“
Datum:
10.04.2015
Izvor:
Juče, na Univerzitetu Singudunum, revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) organizovala je drugo po redu takmičenje za srednjoškolce u rešavanju studije slučaja „Start Young - Take the Lead“. Osam timova prezentovalo je stručnom žiriju svoja rešenja na postavljeni problem, a pobedio je tim iz XIV Beogradske gimnazije koji su činili: Aleksa Srbljanović, Andrej Petrović i Rastko Sekić.

Stručni žiri činilo je 15 članova koji dolaze iz kompanije EY, Univerziteta Singidunum, bankarskog i privrednog sektora, i u finalu odabrali su 5 timova kojima će se pružiti mogućnost da konkurišu za EY stipendiju do kraja školovanja. Programu kompanije EY „Start Young - Take the Lead“ pridružili su se i partneri koji su nagradili najbolje plasiranje. Univerzitet Singidunum obezbedio je besplatnu školarinu i dodatne povoljnosti prilikom upisa na studije; kompanija Devana Technologies, u okviru projekta Udruženja za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić“, preporučiće učitelje, nastavnike i profesore pobedničkih timova za godišnju nagradu „Najbolji edukatori Srbije“. 

„U kompaniji EY izuzetno smo ponosni na „Start Young – Take the Lead“ program koji je po drugi put pružio šansu mladim talentima da se istaknu i skrenu pažnju na svoja znanja. Ovaj program pružio nam je priliku da srednjoškolcima otvorimo horizonte poslovnog sveta i čujemo njihova inovativna rešenja na zadate probleme“, izjavila je Sonja Jovanović, rukovodilac odeljenja ljudskih resursa kompanije EY i organizator projekta.

„Ovo je druga godina za redom kako sprovodimo program i očigledno je da su kvalitet prezentovanja rešenja i samo predstavljanje kandidata značajno poboljšani. Ove godine mnogo više timova borilo se za pobedu, što predstavlja veliki uspeh i ukazuje na to da postoji veliki broj talentovanih, mladih ljudi pred kojima su blistave karijere, a EY je spreman da ih podrži u njihovom razvoju“, rekao je Stiven Fiš rukovodeći partner kompanije EY u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni&Hercegovini. 

Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage