Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Stipendije “ PFI Studios “ na SAE Institutu Beograd
Datum:
23.05.2011
Izvor:
SAE Instut Beograd, svetski obrazovni lider iz oblasti digitalnih medija zajedno sa “PFI Studios”, najvećim filmskim studijom u jugoistočnoj Evropi, značajnim delom sistema Pink Media Group“ (PMG) - najuspešnije komercijalne medijske grupacije na Balkanu, ponosno raspisuje konkurs za ograničen broj stipendija koje se odnose na studiranje Diploma programa na „SAE Institutu Beograd”.

Stipendije „PFI Studios“ namenjene su najtalentovanijim mladim kreativcima u sve četiri oblasti koje možete pohađati na ovom prestižnom svetskom fakultetu: Filmska produkcija, Muzička produkcija, Web& Multimedia i 3D animacija, a stipendije uključuju vrednost od polovine standardne cene studiranja na SAE Institutu Beograd.
 
Na konkursu mogu učestvovati sve zainteresovane osobe dobrog poznavanja engleskog jezika, kreativnog razmišljanja sa velikom željom za rad i napredovanje u karijeri po svetskim standardima.

“PFI Studio je izabrao najbolji mogući način da pomogne svim talentovanim ljudima koji često, zbog finansijskih razloga, ne mogu da priušte najbolje obrazovanje u oblasti kreativnih digitalnih medija. Prednost za stipendiranje daćemo najtalentovanijima i sigurni smo da će stipendisti “Pfi Studija” pokazati odlučnost I spremnost da zahvaljujući “SAE Institutu Beograd” i “PFI Studiju” postanu vrhunski profesionalci, kako iz oblasti filmske produkcije , tako i iz muzičke produkcije , web dizajna I 3D animacije.” ističe Edvard Tončev , direktor SAE Instituta u Beogradu.

“Drago nam je što na ovakav način doprinosimo razvijanju medijske industrije Srbije i regiona i pozivamo sve uspešne kompanije da slede naš primer - kako bismo zajedno pomogli svim mladim talentima da studiraju po svetskim standardima . Sigurni smo da će “PFI” stipendisti doprineti jačanju filmske industrije Srbije na internacionalnom nivou. Vlada Republike Srbije je identifikovala filmsku industriju kao jednu od budućih razvojnih grana srpske ekonomije, zbog čega su i SAE Institut Beograd & PFI Studios postali poslovni partneri sa istim ciljevima - osposobljavanje profesionalnih kadrova u zemlji i regionu . ” – ponosno kaže izvršni direktor PFI Studija Barbara Sandić-Stetić.

Detalje o konkursu za “PFI Studios” stipendije možete dobiti na broju telefona 011/26 26 632, na mail adresi: belgrade@sae.edu ili dolaskom lično na SAE Institut Beograd, u Čika Ljubinu 8.
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage