Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
EuroBelgrade - internacionalni studentski sportski turnir
Datum:
14.10.2011
Izvor:
EuroBelgrade - internacionalni studentski sportski turnir će se održati po prvi u Beogradu od 14. do 17. oktobra 2011. godine. Glavni organizator ovog događaja je Fakultet organizacionih nauka u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja. 

Svečano otvaranje Turnira EuroBelgrade će se održati u petak, 14. oktobra sa početkom u 19h, u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu. Ceremoniji će prisustvovati Dekani Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, predstavnici Univerziteta u Beogradu, profesori i prijatelji Fakulteta, kompanije koje su podržale događaj kao i predstavnici studentskih organizacija. Prijavljeno je preko 300 studenata iz Evrope koji uključujući domaće učesnike čine ukupan broj od 500 učesnika. Neke od zemalja učesnica su: Turska, Crna Gora, Hrvatska, Rusija, Švajcarska, Italija, Belgija, Bosna, Mađarska, Rumunija, Bugarska… 

Studenti iz cele Evrope će se tokom tri dana turnira takmičiti u četiri sportske discipline: futsalu, košarci, odbojci i vaterpolu. U svim sportovima, osim vaterpola, predviđena su takmičenja i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Turnir pripada seriji turnira Euro, koja obuhvata neke od najvećih turnira u Evropi, kao što su EuroMilano i EuroBarcelona. Tokom dana održavanja svi učesnici Turnira će biti deo FlashMob-a (vid izvođenja određenog performansa u cilju zadobijanja pažnje prisutnih) na jednoj od najposećenijih lokacija našeg grada. 

Pored ovakvih iznenađenja, učesnicima će biti priređeno i mnoštvo drugih zanimljivih aktivnosti. Osnovni cilj turnira je da pruži stranim studentima jednu lepšu sliku o Beogradu i Srbiji, ali i da im pruži priliku da se takmiče, druže i zabave. 

Planiramo da turnir u godinama koje dolaze postane prepoznatljiv brend Fakulteta organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, Beograda uopšte. Uz podršku Univerziteta u Beogradu, značaj ovog događaja prepoznala je i Kancelarija za mlade.
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage