Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Kompanija Link group podelila stipendije za besplatno školovanje
Datum:
29.11.2012
Izvor:
Početkom nove školske godine 2012/2013, po prvi put, kompanija Link group pokrenula je projekat stipendiranja mladih talenata pod nazivom „Link talenti“ i dodelila dve stipendije za 2012. godinu. Na konkurs se javilo oko 100 mladih ljudi, pretežno studenata završnih godina fakulteta ili tek diplomiranih.

Među brojnim pristiglim prijavama, svojim dostignućima i zalaganjem izdvojile su se dve polaznice. Dobitnica stipendije za školovanje u okviru programa Marketing i Marketing menadžment na BusinessAcademy je Jelena Jovanović. Ova ambiciozna studentkinja sa profesionalnim interesovanjima u oblasti marketinga i upravljanja projektima želi da svojim radom i inicijativom doprinese promenama u ovoj oblasti. Kao apsolvent Fakulteta organizacionih nauka, na smeru Menadžment, sa prosečnom ocenom 9.32, učestvovala je u brojnim studentskim projektima, a kroz funkciju potpredsednice za korporativne odnose Evropskog udruženja studenata ESTIEM, organizovala je mnoge projekte u cilju edukacije i umrežavanja studenata.

Druga stipendistkinja je Marija Marković, studentkinja četvrte godine Fakulteta organizacionih nauka, na smeru Informacioni sistemi i tehnologije, sa prosečnom ocenom 8.92. Stipendiju je dobila u okviru programa PHP programiranje. Marija je bila učesnik Microsoft Sinergija 2010 i aktivan je član organizacije FONIS, sa kojom je dva puta učestvovala u organizaciji Dana devojčica i drugih projekata. Iskustvo u radu je sticala i na poziciji IT podrške na konferenciji eTalk 2011 i kao član web redakcije portala eUprava. Dobitnica je treće nagrade na konkursu „Kako vidim Srbiju 2020“. Kada se, kroz poklon kurs IT Akademije, prvi put susrela sa sistemom rada učenja na daljinu, ponesena pozitivnim iskustvima, poželela je da se prijavi na konkurs.

Specifičnost ove stipendije je u tome što najbolji kandidati, pored besplatnog jednogodišnjeg školovanja po svetskim standardima na BusinessAcademy i ITAcademy, dobijaju i stručnu primenu znanja kroz praktičan rad u kompaniji Link group, ali i mogućnost zaposlenja.

Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage