Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Počinje eSports liga Univerziteta u Beogradu
Datum:
13.11.2017
Izvor:
Naredna četiri meseca, svakog vikenda, u E-FRAG gejming areni timovi sa raznih fakulteta će pokušati da se izbore za veliko finale, koje će biti organizovano na beogradskom sajmu, i osvoje nagradu “Gejming soba za najbolji fakultet”. 

U prvoj sezoni ELUB-a učestvovaće 39 timova sa fakulteta Univerziteta u Beogradu. Za sve one koji ne budu mogli da uživo prate nadmetanje studenata, organizatori su obezbedili live stream na twitch.tv/efragrs i youtube.com/asuselub

„Velika je čast organizovati ovakvo takmičenje u našoj zemlji u dve za sada najpopularnije video igre na svetu. Ono što zaista izdvaja ovaj događaj od ostalih je činjenica da će fanovi biti u prilici da gledaju studente kako se bore za svoje fakultete“, izjavio je Marko Milošević, predstavnik E-FRAG-a. 

“Sportsko udruženje Univerziteta u Beogradu, je osnovano od strane Univerziteta u Beogradu sa ciljem da unapredi sport na Univerzitetu. Posebno smo ponosni na to što smo prvi Univerzitet u regionu koji ima eSport takmičenje, čime stajemo rame uz rame sa velikim evropskim univerzitetima koji su još ranije prepoznali značaj eSporta. Takođe izuzetno smo zahvalni kompaniji ASUS što je prepoznala značaj ovog takmičenja za studente Univerziteta u Beogradu, i nadamo se dugoročnoj saradnji.” Vladimir Smuđa, Marketing direktor Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu. 

“ASUS pažljivo prati i podržava razvoj Esporta, kako globalno, tako i u Srbiji. U okviru svoje ROG (Republic of Gamers) serije proizvoda ASUS ima laptopove koji su posebno optimizovani za najpopularnije video igre, pa je pokroviteljstvo ELUB-a logičan potez“, izjavila je Snježana Šaban, marketing menadžer kompanije ASUS za teritoriju Balkana.
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage