Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
A.C. Milan po sedmi put u Beogradu
Datum:
13.06.2013
Izvor:
Banca Intesa Milan Junior Camp 2013, besplatna škola fudbala za decu uzrasta od 8 do 14 godina, održaće se u periodu od 17. do 21. juna na terenima sportskog kompleksa Ada Ciganlija u Beogradu. Ukupno 150 mališana imaće priliku da se u radu sa trenerima trofejnog fudbalskog kluba A.C. Milan upozna sa taktičkim trikovima, kao i da pohađa specijalne tehničke i sportske treninge. Dva najtalentovanija učesnika ovogodišnjeg kampa u Srbiji biće pozvana da zajedno sa decom iz ostalih delova sveta prisustvuju obeležavanju dana Milan Junior Camp-a u Italiji i tokom dvodnevnog događaja posete čuveni milanski stadion San Siro.

Promoter ovogodišnjeg kampa je mladi igrač A.C. Milan, Stefan El Šaravi (Stephan El Shaarawy), koji na najbolji način povezuje ovaj klub sa novim generacijama fudbalera i predstavlja savršen primer toga kako mlad i talentovan pojedinac može da postane vrhunski igrač u velikom i značajnom klubu kao što je A.C. Milan. „Veoma sam srećan što će toliko dece širom sveta dobiti priliku da tokom raspusta uživa u našim juniorskim kampovima. Igranje fudbala pod nadzorom trenera kluba A.C. Milan, prilika da se trenira prema metodama zvaničnog tehničkog osoblja kluba i nošenje dresa Milana biće nezaboravno iskustvo za svu decu u Srbiji! Uveren sam će treneri kluba A.C. Milan pažljivo pratiti razvoj nekih od mališana koji pokažu poseban talenat, što će biti sjajna prilika za njih. Srećno i želim vam da se zabavite!“, rekao je El Šaravi.

Banca Intesa već sedam godina omogućava realizaciju Milan Junior Campa u Srbiji, potvrđujući time svoju opredeljenost da pored ulaganja u obrazovanje i intelektualni razvoj najmlađih aktivno doprinosi i njihovom fizičkom i psihičkom sazrevanju. Zahvaljujući podršci banke, u kampovima fudbalskog kluba A.C. Milan do sada je učestvovalo više od 2.000 dece iz Srbije. 

Filozofija kluba A.C. Milan je da neguje razvoj talentovane dece u zemljama iz kojih dolaze, pomažući im da napreduju uz uputstva i taktičnu disciplinu njegovih trenera. Ove godine će ukupno 20.000 dečaka i devojčica učestvovati na juniorskim kampovima Milana koji će biti organizovani u 39 zemalja širom sveta. 

Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage