Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
14. Međunarodni sajam obrazovanja EDUfair: Šta upisujes?
Datum:
01.03.2017
Izvor:
EDUfair
 
Sajam pruža jedinstvenu priliku maturantima, studentima i poslovnim ljudima da na jednom mestu dobiju sve potrebne informacije o programima, kreditima, stipendijama i drugim pogodnostima studiranja na više od 100 državnih i privatnih visokih škola, fakulteta i univerziteta iz zemlje i sveta.
 
Pod sloganom „Šta upisuješ?“, EDUfair pomaže neodlučnim maturantima da svoja interesovanja i ambicije lakše povežu sa konkretnim programom daljeg nastavka obrazovanja, ali i onima koji su zainteresovani za master programe i prakse. U tu svrhu organizovano je i više od 30 besplatnih  radionica i predavanja  koja se bave relevantnim temama – od motivacije i profesionalne orijentacije do evaluacije stranih diploma i ličnog brendiranja.
 
Interesovanje izlagača za EDUfair u Beogradu je sve veće. Ove godine će svoje univerzitete predstaviti, do sada, rekordnih 18 zemalja. Pored redovnih izlagača poput Švedske, Italije, Kanada, Španije, Austrije i mnogih drugih, prvi put se predstavljaju Bugarska, Rusija i Finska.
 
Značaj ovog Sajma najbolje ilustruje podatak da je u prethodnih trinaest godina ugostio oko 70.000 posetilaca i da se, kako ukazuju ankete, više od dve trećine mladih odlučilo za dalji korak u obrazovanju ili karijeri upravo zahvaljujući susretima i informacijama na ovoj manifestaciji.
 
Pored više od 30 besplatnih radionica i predavanja, srednjoškolci će imati priliku da razgovaraju i sa sadašnjim studentima i tako potrebne informacije o studiranju dobiju iz prve ruke.

Zemlja počasni gost ovogodišnjeg EDUfair 2017 je Slovenija, poznata po inovativnosti u domenu obrazovanja i njegovoj praktičnoj implementaciji u praksi.
 
Kao i prethodnih godina, Sajam obrazovanja je podržavaju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Grad Beograd.
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage