Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“
Datum:
22.12.2016
Izvor:
 Za program „Tvoja karijera počinje ovde“ mogu se prijaviti i učestvovati studenti svih godina studija, kao i nezaposleni, visokoobrazovani mladi do 2 godine nakon diplomiranja. Program će se sprovoditi u prostorijama kompanije EY u Beogradu. 
Program „Tvoja karijera počinje ovde“ se po drugi put realizuje u Republici Srbiji, dok je prošle godine po prvi put realizovan i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Pokazao se kao veoma uspešan, učesnici su bili zadovoljni znanjem i iskustvom koje su stekli, a EY je dobio veoma kvalitetne stipendiste i buduće zaposlene.
„Jedan od najvećih izazova današnjice, kada je tržište rada u Srbiji u pitanju jeste zapošljavanje mladih bez iskustva. Izuzetno sam ponosna na činjenicu da je kompanija EY, kao multinacionalna kompanija prepoznala njihovu snagu i ogorman potencijal. Sa tim u vezi, ovaj projekat ima cilj da zajedničkim snagama Univerziteta u Srbiji i kompanije EY olakša mladima put do zaposlenja, ukaže na značaj radne prakse, kao i značaj veština upravljanja karijerom“, istakla je Sonja Jovanović, HR direktor kompanije EY

Način prijavljivanja za kandidate:
CV na engleskom jeziku kandidati dostavljaju do 15. februara 2017.godine na mail: hr.serbia@rs.ey.com; Selekcija učesnika biće vršena na osnovu dostavljenih biografija. 

Za sve informacije u vezi Programa neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“ pratite našu FB stranicu EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR.


Datumi realizacije programa:
Grupe će biti organizovane u periodu decembar 2016. / mart 2017.
Finalno takmičenje najboljih 20 studenata:mart 2017. godine
Realizacija praksi za najboljih 10 studenata: u periodu oktobar 2017. – maj 2018. godine.

-kraj-

O EY

EY je globalni lider u revizorskim, poreskim uslugama, podršci pri poslovnim transakcijama i poslovnom savetovanju. Širom sveta, 230 hiljada naših zaposlenih dele naše zajedničke vrednosti kao i potpunu posvećenost kvalitetu. Mi se razlikujemo po tome što pomažemo našim zaposlenima, klijentima i zajednicama da ostvare svoj potencijal.

EY se odnosi na globalnu organizaciju firmi članica Ernst & Young Global Limited, od kojih svaka predstavlja odvojeno pravno lice. Ernst & Young Global Limited je firma registrovana u Ujedinjenom Kraljevstvu, koja ne pruža usluge klijentima. Za više informacija o našoj organizaciji, molimo vas da posetite adresu: www.ey.com/rs

Dodatne informacije i materijali:
Sonja Jovanović
Ernst & Young d.o.o. Beograd
+381 11 2095 830
sonja.jovanovic@rs.ey.com
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage