Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Preliminarna rang lista projekata
Datum:
04.01.2011
Izvor:
Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj raspisalo je 23. maja 2010. godine javni konkurs za projekte u okviru Programa osnovnih istraživanja, programa istraživanja u oblasti tehnološkog razvoja, Programa sufinansiranja integralnih i interdicsiplinarnih istraživanja i Programa obezbeđivanja i održavanja naučnoistraživačke opreme i prostora za naučnoistraživački rad za ciklus istraživanja 2011-2014. Rok za prijavu bio je 15. jul 2010. godine.

Objavljujemo preliminarnu rang listu projekata po svim programima. Rang lista je napravljena na osnovu sledećih kriterijuma (a po pravilima iz Akta objavljenog 23. maja):

-50 bodova za ocenu istraživačkog tima

-50 bodova za ocenu domaćeg i stranih recenzenata

-10 bodova za ocenu matičnog odbora (u projektima tehnološkog razvoja 5 bodova za ocenu matičnog odbora i 5 bodova za  finansijsko učešće participanata na projektu)

UKUPNO: 110 bodova

U Programu osnovnih istraživanja i Programu sufinansiranja integralnih i interdiciplinarnih istraživanja biće odobreni projekti koji su ukupno ostvarili 70 bodova i više. U Programu istraživanja u oblasti tehnološkog razvoja biće odobreni projekti koji su ukupno ostvarili 65 bodova i više.  
Putem elektronske pošte rukovodiocima projekata biće poslata kategorizacija svih istraživača na projektu. Rukovodioci projekata se mole da u što kraćem roku dostave eventualne prigovore, a krajnji rok je 15. januar 2011. godine u 14 časova. Eventualne prigovore rukovodioci dostavljaju isključivo u elektronskoj formi nadležnom analitičaru kod koga je projekat prijavljen. Ministarstvo će obavestiti podnosioca prigovora o ishodu postupka po prigovoru u roku od 30 dana od dana prijema prigovora.

Izvor: Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage