Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Nastavljena kampanja „Karijerisanje – izgradi karijeru u pravom smeru”
Datum:
22.09.2010
Izvor:
Kampanja „Karijerisanje – izgradi karijeru u pravom smeru”, koju je osmislio i realizuje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, uz podršku grada Beograda, nastavljena je novom akcijom „Centrovske kutije”. Na brojnim fakultetima postavljene su specijalne glasačke kutije za prikupljanje prijava studenata za info-listu ovog centra.

Tako će studenti na Matematičkom, Hemijskom, Fizičkom, Biološkom, Geografskom, Fakultetu za fizičku hemiju, Fakultetu političkih nauka, Fakultetu organizacionih nauka, Saobraćajnom fakultetu, Fakultetu bezbednosti, Filozofskom, Filološkom, Tehnološko-metalurškom, Mašinskom, Farmaceutskom, Elektrotehničkom i Građevinskom fakultetu, a do kraja nedelje i na svim ostalim fakultetima u sastavu Univerziteta u Beogradu, moći tokom trajanja upisnog roka da se popunjavanjem CzRK formulara upišu na info-listu i primaju informacije i novosti u skladu sa interesovanjima kao što su posao, praksa, volontiranja, obuka/usavršavanje (radionice, seminari, treninzi), savetovanje, stipendije, postdiplomske studije.

Centrovske kutije predstavljaju nastavak kampanje „Karijerisanje”, koja je počela u julu organizacijom „Karijerobusa”, a sledi i događaj „Karijerni kafić – ćaskanje”, koji je planiran za kraj oktobra. Čitava kampanja osmišljena je radi što boljeg predstavljanja usluga Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata tokom upisnog roka i postizanja ravnomerne obaveštenosti studenata o uslugama i aktivnostima centra. Ideja je da se različitim, pre svega atraktivnim i zanimljivim programima studenti i mladi diplomci informišu i podstaknu da na vreme razmišljaju o svojoj profesionalnoj budućnosti, razvijaju neophodne veštine i znanja i tako poboljšaju šanse za zaposlenje posle diplomiranja.

Tokom trajanja kampanje omogućen je upis u bazu CzRK i elektronski putem sajta www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

Izvor: Beoinfo
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage