Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
S&T Serbia među finalistima evropske nagrade za izuzetna IT dostignuća
Datum:
17.01.2011
Izvor:
U Londonu IT Evropa danas je proglasila finaliste evropske nagrade za izuzetna IT dostignuća (The European IT Excellence Awards 2011).

U finalu su se našle 62 kompanije iz 23 države, a S&T Serbia je i ove godine jedini finalista iz Srbije u kategoriji Solution Provider – Vertical Market.

Ulazak u finale ove kompanije na ovako prestižnom takmičenju govori da je nivo znanja i kvaliteta IT eksperata iz Srbije na veoma visokom nivou.

Predrag Vraneš, direktor S&T Serbia je izjavio da su i prošle godine na ovom takmičenju učestvovali i ušli u finale, a ove godine se nadaju da će uspeti i da osvoje ovu prestižnu evropsku nagradu.

Zahvaljujući uspešnoj implementaciji projekta čiji su zahtevi predstavljali veliki izazov za celokupnu nacionalnu IT zajednicu, portala eUprava, S&T Serbia je ušla u ovogodišnje finale. Portal eUprava je jedinstveno mesto na Internetu za pružanje usluga građanima, privrednim subjektima i organima državne uprave čime konvencionalni način obavljanja administrativnih poslova dobija alternativu neuporedivih mogućnosti. Zahvaljujući izuzetnom angažovanju celog tima za razvoj softvera, kao i svesrdnoj podršci zaposlenih u Republičkom zavodu za informatiku i internet i Ministarstva za informatiku i telekomunikacije projekat je izveden u rekordno kratkom roku.

Direktor redakcije IT Evropa John Chapman je izjavio da su sudije bile impresionirane kvalitetom svih pristiglih projekata i očiglednim naporom koji je uložen u njihove izrade.

Pobednici će biti proglašeni 10. februara 2011. godine na svečanoj ceremoniji dodele nagrada u hotelu Merriott u Londonu. Vođa projekta Mirko Radović će zajedno sa Milanom Dučićem i Rajkom Jovanovićem, rukovodiocem sektora za poslovna rešenja, predstavljati S&T Serbia na ceremoniji dodele nagrada u Londonu.

Izvor: Poslovno jutro
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage