Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Završena letnja škola „Radalj banja 2011”
Datum:
08.08.2011
Izvor:
U organizaciji Regionalnog centra za talente „Beograd 2”, a pod pokroviteljstvom Skupštine grada, od 24. jula do 7. avgusta, po peti put je organizovana „Letnja škola Radalj banja”  za polaznike Centra za talente. 

Suština rada Letnje škole je priprema polaznika za naredni ciklus rada u Centru – izbor oblasti za istraživačke projekte, a pored toga polaznici su učestvovali i u školi digitalne fotografije, školi zaštite životne sredine, maloj školi engleskog jezika, likovnoj radionici i na kursu intelektualnih veština. Takođe su obišli istorijske i kulturne znamenitosti koje se nalaze u bližoj okolini.

Ove godine učešće u radu letnje škole uzelo je 90 učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola iz više od 50 škola, kao i deset studenata sa beogradskog univerziteta. Za rad sa učesnicima letnje škole bilo je angažovano deset eminentnih stručnjaka po naučnim i umetničkim disciplinama.  

– Sve predviđene aktivnosti u Letnjoj školi su realizovane zahvaljujući prvenstveno učesnicima škole koji su po ko zna koji put pokazali veliko interesovanje za sticanjem novih znanja iz svih ponuđenih oblasti, kao i uslovima za rad za koje su se pobrinuli domaćini. Veliko je zadovoljstvo i čast raditi sa mladima koji u svakom mogućem trenutku žele da prošire svoja znanja, stav je svih predavača u Letnjoj školi –  istakao je Nikola Srzentić, direktor centra.

Prvi rezultati ankete, koja služi za evaluaciju programa Letnje škole, govore da su svi učesnici zadovoljni postignutim rezultatima i da će svi učestvovati sa svojim istraživačkim projektima u narednom ciklusu rada centra koji se poklapa sa školskom godinom. U narednom ciklusu rada centra očekuje se preko 1.000 učenika i studenata.

Izvor: Beoinfo
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage