Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Grad i ovog letnjeg raspusta priprema besplatne učeničke programe
Datum:
13.04.2013
Izvor:
Besplatni programi za učenike osnovnih i srednjih škola u Beogradu biće tradicionalno organizovani i ovog letnjeg raspusta. Tim povodom je upućen javni poziv za dostavljanje predloga programa koje će sufinansirati grad Beograd i Sekretarijat za sport i omladinu. 

Predmet ovog javnog poziva odnosi se na besplatne programe koji sadrže sportsko-rekreativne ili kreativne aktivnosti. Sportsko-rekreativne aktivnosti biće održavane na otvorenim terenima – sportovi na vodi, sportovi sa loptom kao što su fudbal, košarka, odbojka, tenis, i škola jahanja. Takođe, poziv se odnosi i na dostavljanje predloga za sportsko-rekreativne kampove koje organizuju beogradski sportski centri, čiji je osnivač grad ili opština. 

Drugi deo se odnosi na programe od interesa za mlade, kao što su male škole ili kursevi iz različitih oblasti, gde će učenici biti u prilici da provedu kreativno i osmišljeno slobodno vreme. 

Poziv za sportsko-rekreativne aktivnosti Sekretarijat za sport i omladinu upućuje sportskim centrima, javnim preduzećima, ustanovama i drugim privrednim društvima na teritoriji grada Beograda, registrovanim za obavljanje delatnosti u oblasti sporta. Takođe, poziv je upućen i sportskim organizacijama, udruženjima, savezima i sportskim privrednim društvima na teritoriji grada Beograda.

Kada je reč o programima od interesa za mlade, on je upućen udruženjima mladih,  ustanovama i drugim neprofitnim institucijama.

Rok za podnošenje predloga je 26. april 2013. godine. Sve dodatne informacije mogu se videti na sajtu grada Beograda www.beograd.rs u rubrici „Gradski oglasi, konkursi i tenderi”, ili putem telefona na brojeve 7157-463, 7157-548 i 7157-507.
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage