Magazin Karijera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
LISTA VESTI
TeleGroup drugu godinu za redom podržao nacionalno takmičenje "Učenička kompanija"
Vapaj mlade generacije: Govor diplomca sa Harvarda koji je dirnuo svet
Donovan Livingston, diplomac Harvarda i budući nastavniik održao je jedan od najdirljivijih i najvažnijih govora koje je "Harvard ikad dao". Pozabavio se nepravdom, rasizmom i odrastanjem.
Danas je Dan studenata
Univerzitet u Beogradu obeležava Dan studenata - akademci kažu da ih i dalje muče isti problemi, veliko opterećenje i to što se ne znaju pravila studiranja.
Za samo sedam dana 187 doktora nauka
Besplatni bazen i teretana za studente
Kragujevačkim studentima i mladima je omogućeno da se besplatno rekreiraju zahvaljujući Udruženju “SOFA” na zatvorenom bazenu Sportskog centra “Park” ili u teretani “Trening centar”.
Univerzitet u Kragujevcu među 600 najboljih na svetu
Međunarodna lista za rangiranje univerziteta RankPro uvrstila je kragujevački Univerzitet u grupu 600 vodećih univerziteta na svetu na osnovu akademskih dostignuća fakulteta u njegovom sastavu, kao i samih nastavnika i studenata.
Sajam poslova, praksi i edukacija na Ekonomskom fakultetu
Sajam poslova, praksi i edukacija biće održan u petak, 17. marta, od 11 sati u holu Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.
Filozofski fakultet dobija studije za socijalne radnike
Filozofski fakultet sledeće školske godine otvara studijski program Socijalnog rada.
Studenti rešili poslovni problem i dobili besplatno usavršavanje u Varšavi
Četvoročlani studentski tim koji čine Rastko Damnjanović, Tanja Ilić, Lada Filipović i Dušan Brujić pobednici su ovogodišnjeg takmičenja u rešavanju poslovnih problema "Ace the Case"
Završili fakultete, a diplomu čekaju pet godina
Zbog tehničkih problema na pojedinim fakultetima u Beogradu, mnoge generacije, koje su diplomirale pre pet godina ne mogu da podignu svoje diplome.
Zbog administrativne greške: Diplome na Geografskom fakultetu čekaju pet godina
Generacija studenata, koja je diplomirala na smeru prostorno planiranje Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu 2012, punih pet godina čeka na izradu svojih diploma.
14. Međunarodni sajam obrazovanja EDUfair: Šta upisujes?
14. Međunarodni sajam obrazovanja EDUfair održava se 10. i 11. marta u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.
Stipendije za 18 učenika i 31 studenta
U Gradskoj kući u Zrenjaninu popisani su ugovori o stipendiranju 18 učenika i 31 studenta, na osnovu rezultata konkursa za dodelu novčanih sredstava za postignute rezultate rada.
Studenti iz Španije u okviru Erasmus+ programa mobilnosti na Fakultetu inženjerskih nauka
U okviru Erasmus + programa mobilnosti studenata, na Fakultetu inženjerskih nauka u ovoj školskoj godini borave trojica studenata sa Univerziteta iz Hajena (Španija).
Stipendije za 64 studenta
Opština Bečej je i ove godine potpisala ugovore sa studentima o stipendiranju. Ove godine je na konkurs za stipendiju pristigao 81 zahteva od kojih je odabrano 64.
Rezultati pretrage: 1 - 15 od 566 oglasa

1
2
3
4

Učitavanje ...
LoadingImage