Magazin Karijera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
LISTA VESTI
Stipendisti: za nas će tek da se čuje
Teodora Baljak, Tara Dakić, Jana Vukićević i Vuk Radović, prvi stipendisti Beograda, skromno poručuju da nisu najbolji među najboljima: Ovo nismo očekivali. Sve od sebe ćemo dati da motivišemo naše vršnjake
Stipendije najboljim niškim studentima
Najboljim studentima i talentima sa područja niške gradske opštine Medijana svečano su uručene stipendije i nagrade Fondacije "Sveta Petka" opštine Medijana.
Program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“
U okviru svoje strategije za razvoj talenata, revizorsko - konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) po drugi put organizujeprogram neformalne edukacije mladih u Republici Srbiji pod sloganom„Tvoja karijera počinje ovde“. Program je koncipiran tako da uključuje radionice i testiranja kandidata uz finalno takmičenje, a na osnovu osvojenih poena prvoplasiranim kandidatimaće biti omogućene stipendije i prakse u EY Srbija, sa mogućnošću zaposlenja od oktobra 2017. godine. Finalno takmičenje -biznis simulacija biće održanau martu mesecu 2017. godine godine u Beogradu, a takmičiće se 20 najboljih kandidata.
IZABRANI NAJBOLJI DIPLOMCI BEOGRADSKOG UNIVERZITETA ZA 2016.
Dodeljena “Kruna uspeha” najboljim diplomcima
KONKURS ZA STIPENDIRANJE NAJBOLJIH STUDENATA U REPUBLICI SRBIJI – USKORO RASPISIVANJE
Konkurs za stipendiranje do 800 najboljih studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završne godine master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija
Objavljen je elektronski Vodič za frilensere
Mreža mladih preduzetnika udruženja iSerbia, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za mlade gradske uprave Beograd, objavila je na svom sajtu online Vodič za Frilensere. On sadrži korisne informacije i smernice za sve mlade koji žele da usavrše svoje veštine i znanja, samoinicijativno pronađu odgovarajuće poslove i adekvatno počnu da zarađuju.
Studentske vesti › Vodeći MBA događaj u Beogradu - vaš profil nam je interesantan!
Individualni susreti sa predstavnicima vrhunskih svetskih poslovnih škola - Jedan na jedan MBA skup - Beograd, 23 Novembar 2016, Hyatt Regency Belgrade.
Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu - 5. i 6. oktobra
Pored državnih institucija, fondova i nevladinih organizacija, na sajmu učestvuju i kompanije, ambasade i ustanove koje dodeljuju stipendije studentima za studiranje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu. Ove godine sajam će trajati dva dana i okupiti predstavnike preko 40 različitih institucija. Na jednom mestu biće dostupne informacije o različitim programima stipendija, potrebnoj dokumentaciji za aplikaciju, rokovima za podnošenje dokumentacije kao i kontakt osobama.
Ovaj čovek već 10 godina stipendira najbolje studente iz Zrenjanina
Humanitarni fond "Ljilja i Milka Mijatov", koji je pre deset godina osnovao zrenjaninski dobrotvor Đura Mijatov, dodelio je šest studentskih stipendija ovog fonda za školsku 2016/2017. godinu.
Stipendije za više romskih lekara i medicinskih radnika
Program stipendiranja Roma i Romkinja u oblasti zdravlja dodelio je 121 stipendiju za čak 58 studenata koji pohađaju fakultete zdravstvenih struka na četiri univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.
BEOGRAĐANI dobili poziv i stipendije ZA BERKLI
Mladi i talentovani beogradski muzičari Ana Krstajić (22) i Dragan Hajnrih (23) dobitnici su stipendije prestižnog Berkli univerziteta!
Beograd će stipendirati najbolje đake i studente
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je večeras da je Beograd izdvojio 24 miliona dinara za stipendiranje najboljih učenika, studenata, kao i učenika i studenata sa invaliditetom.
Proglašeni pobednici takmičenja ASTRA Talent 2015
Završilo se 5. izdanje međunarodnog umetničkog takmičenja za decu ASTRA Talent. Takmičenje je, pored Srbije, održano u Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji i Hrvatskoj u organizaciji kompanije SES.
Kompanija Samsung otvorila Digitalni institut na Učiteljskom fakultetu u Beogradu
Digitalni institut, u koji je kompanija Samsung uložila devet miliona dinara, otvoren je juče na Učiteljskom fakultetu u Beogradu. Institut je osmišljen kao centar u kome će budući nastavnici usvajati nova digitalna znanja i veštine, kako bi savremene informacione tehnologije kasnije primenili u izvođenju nastavnog procesa.
Usvojene preliminarne liste za najbolje studente u Srbiji
Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente sa zadovoljstvom saopštava da je na 64. sednici, održanoj 28. decembra 2015. godine, kojom je predsedavao ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić, doneta Odluka o usvajanju Liste kandidata koji ispunjavaju sve uslove konkursa i Liste kandidata koji ne ispunjavaju jedan ili više uslova konkursa i (ili) imaju nepotpunu dokumentaciju po Konkursu za stipendiranje do 800 najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završnih godina master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2015/16. godinu.
Rezultati pretrage: 1 - 15 od 550 oglasa

1
2
3
4

Učitavanje ...
LoadingImage