Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
LISTA VESTI
Saveti za studente: Kako rešiti poslovni problem? Tajna leži u ovih 7 koraka
Organizacija studentskih takmičenja u rešavanju studije slučaja postala su trend i na našim univerzitetima, a neretko nas obraduju vesti da su timovi naših studenata ostvarili zavidne rezultate na regionalnim i svetskim takmičenjima u rešavanju realnog poslovnog problema.
3 jezika budućnosti koje bi trebalo odmah da naučite
Pitanje koje većina roditelja postavlja je – na koji jezik bi trebalo upisati dete da bi ono od njega imalo koristi u budućnosti?
5 tehnologija koje će promeniti svet u 2018. godini!
Do kraja ove godine ostalo je još nekoliko dana, a već sada se mnogi sa pravom pitaju šta će nam doneti 2018, barem kada je u pitanju svet tehnologije. U nastavku vam predstavljamo pet tehnoloških trendova koji će obeležiti 2018. godinu.
Svečano otvoren 11. Festival nauke
Najveća naučna zabava u regionu ove godine poprimila je sasvim nove dimenzije jer je samo tokom prvog dana Festivala nauke, u četvrtak 14. decembra na Beogradskom sajmu, zabeleženo više od 8000 poseta!
Pod lupom 2.000 doktorata sa privatnih fakulteta
Diplome oko 2.000 profesora, docenata i asistenata na privatnim univerzitetima dovedene su u pitanje, što baca senku i na diplome studenata koje su ocenjivali, kao i kvalitet studijskih programa na kojima predaju.
U Nišu napravili robota za NATO, a evo šta on sve može
Studenti i profesori iz Centra za robotiku u Nišu napravili su robota za potrebe NATO koji ima zadatak da osmatra okolinu i meri meteorološke parametre.
Karlovci stipendiraju 14 studenata
Lokalna samouprava u Sremskim Karlovcima stipendiraće u ovoj školskoj godini 14 studenata osnovnih akademskih studija s teritorije opštine.
Mnoštvo noviteta na 11. Festivalu nauke
Ovogodišnji Festival nauke, jedanaesti po redu, održaće se od 14. do 17. decembra na Beogradskom sajmu. Festivalski program ove godine raspoređen je u četiri hale Beogradskog sajma i na više od 6.000 kvadrata prikazaće mnoštvo interaktivnih naučnih postavki za sve uzraste.
Akademija modernog menadžmenta 2017 - Budi svest(r)an!
Akademija Modernog Menadžmenta je seminar edukativnog karaktera koji se ove godine održava osmi put zaredom u Opštini Vračar i na Fakultetu organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom studentske organizacije ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka.
Mnogi fakulteti u Beogradu uskoro bi mogli da budu prošireni ili premešteni
Fakulteti kojima je preseljenje više puta najavljivano a koji su i dalje na istim adresama nadaju se da će im uskoro prostorni problemi zaista biti rešeni.
Kako da pronađete novu žar za učenjem?
U životu svakog studenta naiđe onaj neinspirativni period kada volja za učenjem netragom nestane, a iz roka u rok sve teže daje ispite. Postoji nekoliko stvari koje možete da uradite da lakše prebrodite te dane i vratite se na staro - dole su predlozi koji će možda upaliti.
Dodeljene stipendije Rotary Kluba najuspešnijim đacima i studentima
Na sastanku Rotary Kluba Subotica, uručene su stipendije za 14 studenata i srednjoškolaca koji su, prema mišljenju komisije, ostvarili najbolje rezultate u dosadašnjem školovanju.
Uspeh u Ljubljani: Tim FPN drugi na takmičenju u oblasti međunarodnog humanitarnog prava
Tim beogradskog Fakulteta političkih nauka osvojio je drugo mesto na Evropskom takmičenju u oblasti međunarodnog humanitarnog i izbegličkog prava (All-European International Humanitarian and Refugee Law Moot Court Competition).
Sledeće godine 1.300 stipendija Fonda za mlade talente
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić najavio je danas da će naredne godine Fond za mlade talente "Dositeja" stipendirati 1.300 mladih, a iznos stipendije biće 30.000 dinara.
Zašto volontirati?
Često u svom okruženju čujemo komentare kako volontiranje ni čemu ne služi, kako ako ne dobijamo novac za to ništa nismo postigli, kako nam to posao neće doneti... Na veliku sreću svih volontera, statistika pokazuje drugačije.
Rezultati pretrage: 1 - 15 od 634 oglasa

1
2
3
4

Učitavanje ...
LoadingImage