Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
LISTA VESTI
Svaka ličnost je određena energija
Ukoliko život kreirate prema feng šui filozofiji ili bar delimično verujete u ovu "religiju", onda verovatno znate da je prema njoj sve stvar - energije. Stručnjaci tako razlikuju i nekoliko različitih tipova ličnosti, mereći ih prema energetskom kodu.
Novi Sad: Nagrade za "desetke"
U amfiteatru Rektorata Univerziteta u Novom Sadu je održana promocija najboljih studenata koji su ostvarili vrhunske rezultate na međunarodnim i svetskim takmičenjima u školskoj 2017-2018. godini, a ujedno su i uručene nagrade najboljim akademcima u školskoj 2016-2017.
Da li da se zaposliš dok još uvek studiraš?
O tome da li je paralelno studiranje i posao dobra ideja razgovarali smo sa fakultetima na kojima se obrazuje IT kadar, kompanijama koje ih zapošljavaju i samim studentima.
Dodeljene stipendije najboljim studentima doktorskih studija
Ugovori o stipendiraju najboljih studenata doktorskih studija su dodeljeni, a ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević poručio je studentima da ministarstvo iz godine u godinu povećava budžete za stipendiranje doktoranata i mladih na svim nivoima obrazovanja.
Saveti za studente: Kako rešiti poslovni problem? Tajna leži u ovih 7 koraka
Organizacija studentskih takmičenja u rešavanju studije slučaja postala su trend i na našim univerzitetima, a neretko nas obraduju vesti da su timovi naših studenata ostvarili zavidne rezultate na regionalnim i svetskim takmičenjima u rešavanju realnog poslovnog problema.
3 jezika budućnosti koje bi trebalo odmah da naučite
Pitanje koje većina roditelja postavlja je – na koji jezik bi trebalo upisati dete da bi ono od njega imalo koristi u budućnosti?
5 tehnologija koje će promeniti svet u 2018. godini!
Do kraja ove godine ostalo je još nekoliko dana, a već sada se mnogi sa pravom pitaju šta će nam doneti 2018, barem kada je u pitanju svet tehnologije. U nastavku vam predstavljamo pet tehnoloških trendova koji će obeležiti 2018. godinu.
Svečano otvoren 11. Festival nauke
Najveća naučna zabava u regionu ove godine poprimila je sasvim nove dimenzije jer je samo tokom prvog dana Festivala nauke, u četvrtak 14. decembra na Beogradskom sajmu, zabeleženo više od 8000 poseta!
Pod lupom 2.000 doktorata sa privatnih fakulteta
Diplome oko 2.000 profesora, docenata i asistenata na privatnim univerzitetima dovedene su u pitanje, što baca senku i na diplome studenata koje su ocenjivali, kao i kvalitet studijskih programa na kojima predaju.
U Nišu napravili robota za NATO, a evo šta on sve može
Studenti i profesori iz Centra za robotiku u Nišu napravili su robota za potrebe NATO koji ima zadatak da osmatra okolinu i meri meteorološke parametre.
Karlovci stipendiraju 14 studenata
Lokalna samouprava u Sremskim Karlovcima stipendiraće u ovoj školskoj godini 14 studenata osnovnih akademskih studija s teritorije opštine.
Mnoštvo noviteta na 11. Festivalu nauke
Ovogodišnji Festival nauke, jedanaesti po redu, održaće se od 14. do 17. decembra na Beogradskom sajmu. Festivalski program ove godine raspoređen je u četiri hale Beogradskog sajma i na više od 6.000 kvadrata prikazaće mnoštvo interaktivnih naučnih postavki za sve uzraste.
Akademija modernog menadžmenta 2017 - Budi svest(r)an!
Akademija Modernog Menadžmenta je seminar edukativnog karaktera koji se ove godine održava osmi put zaredom u Opštini Vračar i na Fakultetu organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom studentske organizacije ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka.
Mnogi fakulteti u Beogradu uskoro bi mogli da budu prošireni ili premešteni
Fakulteti kojima je preseljenje više puta najavljivano a koji su i dalje na istim adresama nadaju se da će im uskoro prostorni problemi zaista biti rešeni.
Kako da pronađete novu žar za učenjem?
U životu svakog studenta naiđe onaj neinspirativni period kada volja za učenjem netragom nestane, a iz roka u rok sve teže daje ispite. Postoji nekoliko stvari koje možete da uradite da lakše prebrodite te dane i vratite se na staro - dole su predlozi koji će možda upaliti.
Rezultati pretrage: 1 - 15 od 638 oglasa

1
2
3
4

Učitavanje ...
LoadingImage