Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Uručene stipendije fonda „Ljilja i Milka Mijatov“
Datum:
08.10.2010
Izvor:
Od ukupno 45 konkursnih prijava koje su do 25. septembra prispele na adresu Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, Upravni odbor Humanitarnog fonda „Ljilja i Milka Mijatov“ jednoglasno je odlučio da će stipendije za školsku 2010/2011. godinu dobiju Zorica Međo, student Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, Jelena Savanović, student Fakulteta političkih nauka u Beogradu, Neda Pištinjat, student Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, Milica Latinović, student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, Jelena Radanov, Tehnički fakultet Mihajlo Pupin, Zrenjanin i Miloš Mojsin, Tehnički fakultet Mihajlo Pupin, Zrenjanin. 

Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u saradnji sa Radio Zrenjaninom pratiće rad i uspehe studenata u procesu visokog školovanja. Izabrani studenti će u toku narednih devet meseci redovno primati svoje stipendije koje na mesečnom nivou iznose 5.000 dinara, počev od 10. oktobra.

Studentima su čestitali Nadica Jakovljev i Vladimir Vasiljev u ime Upravnog odbora Fonda, a Gradska a biblioteka „Žarko Zrenjanin“ pripremila je i prigodne poklone. Humanitarni fond „Ljilja i Milka Mijatov“ postoji već četiri godine, a od septembra 2009. godine svoje aktivnosti realizuje u okviru Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, uz podršku Radio Zrenjanina. Osnova ideja Fonda jeste pomaganje mladim ljudima u procesu visokog školovanja, tako da su Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ i osnivač Fonda, Zrenjaninac Đura Mijatov, prepoznali zajedničko polje delovanja, a to je edukacija i usmeravanje mladih ljudi na usavršavanje sopstvenih potencijala. Humanitarni fond „Ljilja i Milka Mijatov“ prvi je privatni fond ove vrste u Zrenjaninu.

Izvor: Danas
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage