Jdinstvena analiza tendera
PRETRAGA
OBRAZOVANJE
STIPENDIJE NA FACEBOOK-U
VESTI
Naslov:
Jubilej Udruženja studenata elektrotehnike
Datum:
13.11.2010
Izvor:
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – lokalni komitet Beograda (EESTEC – Electrical Engineering STudents’ European assoCiation) od 19. do 21. novembra ove godine obeležiće jubilarnih deset godina svog postojanja. 

Tim povodom u svečanoj sali Građevinskog fakulteta 20. novembra, u 12 časova, održaće se svečanost s ciljem da na jednom mestu okupi veliki broj stranih i domaćih studenata, predstavnika kompanija, univerziteta, ministarstava i privrede i predstavi im razvoj udruženja u proteklih deset godina. 

„EESTEC Beograd kroz deceniju” je trodnevni događaj koji će okupiti više od 200 mladih lidera, studenata elektrotehnike iz Srbije i drugih evropskih univerziteta. Centralni deo događaja predstavlja ceremonija na Građevinskom fakultetu na kojoj se očekuje veliki broj predstavnika kompanija, univerziteta, medija, državnih institucija. Očekuje se i preko 150 studenata elektrotehnike i računarstva iz cele Evrope, koji će doći da obeleže desetogodišnjicu postojanja EESTEC lokalnog komiteta Beograda. 

Događajima ovog tipa podstiče se učešće mladih inženjera na međunarodnim skupovima, kao i povezivanje sa studentima iz drugih zemalja i upoznavanje evropskih vrednosti i društvenih uređenja. Istovremeno, promovišu se vrednosti volonterskog rada u studentskim organizacijama i ističe se njegova važnost u razvoju društva, kao i ličnih osobina samih volontera. 

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope osnovano je 1986. godine u Ajndhovenu sa osnovnim ciljem da unapredi međunarodnu saradnju studenata, kao i da studentima elektrotehnike Evrope omogući saradnju sa privredom, učešće na takmičenjima, stručne prakse i ostale vidove stručnog usavršavanja.

Izvor: Beoinfo
Ocena: 
Vaša ocena: 
   
  • Pošalji prijatelju
  • Del.icio.us
  • Digg
  • My Web
  • Facebook
  • MySpace
  • Newsvine
  • Google

Učitavanje ...
LoadingImage